Ik help Filip

Op 25 mei neemt Filip deel aan de regionale verkiezingen. Hij staat op de 17e plaats op de Oost-Vlaamse lijst voor het Vlaams Parlement. Campagne is ploegwerk…en alle hulp is welkom. Wil jij ook je steentje bijdragen om er een succes van te maken?

Zoals je wellicht weet zijn er op 25 mei Europese, federale en gewest- en gemeenschapsverkiezingen.

Ik heb de voorbije 8 jaar als parlementair medewerker het Vlaams parlement heel goed leren kennen. Ik heb me – achter de schermen – ingezet om onze partij te helpen vertegenwoordigen. Na 2 lokale verkiezingscampagnes in Oosterzele neem ik nu voor het eerst zelf deel aan deze regionale verkiezingen.

Het provinciaal bestuur van Open Vld heeft mij aangeduid om onze partij te vertegenwoordigen. Ik sta op de 17e plaats op de Oost-Vlaamse lijst voor het Vlaams parlement.

Campagne is ploegwerk. En vele handen maken licht werk. Daarom wil ik je vragen of ik op jouw steun mag rekenen? Want alle hulp is welkom, hoe klein die ook mag zijn.

Helpen kan op verschillende mogelijkheden. Klik op IK HELP en daar kan je aangeven hoe jij je steentje wil bijdragen.

Alvast bedankt

Groeten,

Filip

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *